A képeken látható ablakformák ma már hozzátartoznak a modern építészeti stílusokhoz. A Gardénia Varia karnisai tökéletes megoldást nyújtanak, minden ablakforma karnissal való ellátására a boltívektől kezdve a háromszögön át egészen a bástya formáig.
 
A Gardénia már több mint 8 éve foglalkozik variálható, méretre gyártott karnisok (Varia karnis) előállításával, forgalmazásával és rendkívül nagy tapasztalatokat szerzett ezen a területen. A megnövekedett piaci igények hatására döntött úgy, hogy a különlegesebb igények kielégítésére kínálatába felveszi a Forest cég termékeit.

A Forest csoport egy piacvezető, gyártó cég, amely újszerű, gyorsan és könnyen felszerelhető, kiváló minőségű termékeket kínál, mind a magánszemélyek számára, az otthonokba, mind a munkahelyekre, hivatalokba, különböző intézményekbe, kórházak, színház, stb. számára.

Számos egyedi módon tervezett karnisrendszert gyárt, melyeket tervezők, építészek által jól ismertek.

Ezeket világszerte forgalmazzák erre specializálódott közvetítőkön, kereskedőkön keresztül, mint amilyen a Gardénia is.

A karnisrendszerek rendkívül változatosak és hozzáilleszthetők bármilyen létező redőnyrendszerhez.

Lehetnek hajlítottak, íves kialakításúak, kézi és zsinóros mozgatásúak, melyek a cég által szabadalmaztatott bepattintható alkatrészekkel vannak kialakítva. A rendszer rendelkezik számos tartóelemmel, amelyek lehetővé teszik a falra és a mennyezetre történő felszerelést egyaránt.

 

               

 

Vissza az első lapra,