Tavaszi függöny show 2003

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, a Gardénia tavaszi függöny show-jára, amit már hatodik alkalommal rendezett meg változatlan sikerrel.

A vállalatunk minden évben két alkalommal, tavasszal és ősszel jelenteti meg legújabb, a magyarországi lakástextil trendeket alapvetően meghatározó kollekcióját. A rendezvény egyik alapjául szolgál, hogy a cég már több mint 12 éve állít ki a frankfurti Heimtextil kiállításon, 9 éve önálló standdal, közel 100 m2 alapterületen. Ebben az évben egy új arculattal találkozhattak a vevők a hármas kiállítási csarnokban a Gardénia standon. A 2003-as divatirányzat anyagaiban továbbra is a könnyű, lágy voile-ok, organzák sima és színjátszós változatban a favoritok, a lágy természetes színek kezdenek visszajönni a divatba, mint a hársfazöld, orgonalila, krizantém sárga. E mellett változatlanul meghatározó a bordó, rákvörös, melyeket kombinálják a szürkével és feketével. Nagyon jól harmonizálnak egymással, ami még élénkebbé és színesebbé teheti a környezetet. Egy nagyon meleg és jól kombinálható színvilág van kialakulóban előtérbe helyezve a fiatalos vidámságot remekül ötvözve a konzervatívabb eleganciával. A meglévő hagyományosnak mondható színek mellett a csokoládé és grafit színek jelentek meg újként, tovább bővítve az amúgy is tekintélyes kínálatot. Az anyagok terén változatlanul erősödő pozíciót mutatnak a taft, és selyem anyagok. A kiegészítőknél a fémszínek domináltak, ezüst, króm és ezeknek különböző árnyalatai. Az anyagoknál is fontos kritériumnak számított a jól variálhatóság és viszonylag egyszerű használat.

Az idei kollekciónk bemutatása most már hagyományossá váló függöny show keretében zajlott. A rendezvény Győrben február 12-13-án, Gardénia székhelyén volt, ahol két napos bemutatón ismerhették meg a Gardénia partnerei a legújabb, függöny, dekoranyag és karnis kollekciót. Az első napon a franchise partnereket, másnap az egyéb partnerit látta vendégül a Gardénia. A függöny show, ahogy az a neve is mutatja "showszerűen" zajlott. Az idei újdonságokat új formában egy népszerű színész-énekes Csonka András műsorvezetésével prezentálta a cég, a bemutató a Valentin nap jegyében zajlott. A vevőket szív alakú luftballonnal díszített bemutatóteremben csoki-szívekkel várta a cég. A műsor első részében a Heimtextil kiállításról számolt be egy slide show keretében Schmidt István a cég vezérigazgató helyettese, melynek során a kiállításon elért sikerek mellett a legújabb trendekről is hallottak a vevők. Szakmai beszámoló után egy könnyed program következett, a Gardénia újdonságait modellek mutatták be. Mire is jó egy függöny? Készülhet áttetsző sejtelmes színű organzákból csábos női ruha is és gyerekmintás függöny és dekor anyagok sem csak a kicsik szobáit díszíthetik. A pódiumon 25 extra újdonságot mutatott be Csonka András hozzá illő zenei aláfestéssel. A bemutatót kvíz játék követte, ahol a termékekről feltett kérdésekre jól válaszolók vicces ajándékokat kaptak. Természetesen a vevők véleménye nagyon fontos a Gardénia számára, így megválasztásra kerültek a legnépszerűbb modellek is. Az első helyre magasan a nagyon exkluzív Izland hímzett organza került, mely az egyedi igényű fogyasztók kedvence lehet. Nagyon jó értékelést kaptak a Gardénia természetes hatású termékei, ezen irányzat kedvelőinek ajánljuk a modern mintás ecrü színű Baffin fényáteresztő függönyt, ami jól illeszthető a Tejo natúr színű dupla széles dekoranyaggal. A szobák harmonikus berendezéséhez hozzátartozik az ágytakaró is, a két új modell az Inda és a Nature, mint az utóbbi neve is jelzi natúr színben kaphatók. Maratott organzák terén tovább nyitott a Gardénia, az inda mintás pozitív-negatív változatban is kapható Kékes és Galya fényáteresztők a modellekre is és az ablakon is nagyon könnyed, szinte légies hatásúak voltak.

A legnépszerűbb dekorokat bemutató modellek "ruhái" a Dália és Begónia anyagokból készültek, melyeknek rombusz mintázata azonos, mégis két teljesen eltérő anyag. Míg a Begóniánál a széles színválasztékot díjazták a vevők, a Dáliánál a 180 cm-es szélesség és az arany, ezüst, beige színek két oldalas változata nyerte el a vevők tetszését, mivel az anyagból tetszetős abroszok készíthetők

Az "utánpótlás" azaz a gyerekek modelljei is felkerültek a népszerűségi lista előkelő helyére. A kacsa és béka mintás színes voile és dekor mintákkal barátságos hangulat varázsolható a gyermekszobákba. S hogy mire jó még a húsvéti terítő arra kiváló példa volt a csinos hölgy modell hímzett nyuszis terítőből készült mini ruhája. Ismétlés a tudás atyja, így a függöny divatbemutatót követően Bakody Katalin értékesítési és marketing igazgató bemutatta a Gardénia tavaszi kollekciójának új fényáteresztő és dekor függönyeit, majd Katona György Import Manager a karnis és kiegészítő újdonságait ismertette. A továbbra is nagy népszerűségnek örvendő Romantik kovácsoltvas karniscsalád néhány praktikus kiegészítővel bővült s a karnis programban bekerült a gyöngyös felhúzó szerkezetű roló, ami minden olyan helyre ajánlott, ahol karnis felszerelése helyhiány miatt nehézkes.

A termékbemutatót Csonka András zenés műsora zárta, mely biztosította a jó hangulatot az ebédhez és a C+C nagykereskedelmi áruházban történő vásárláshoz. A két nap nagyon sikeresnek bizonyult, a több mint 200 vevő, aki ellátogatott a Gardéniához pozitív véleménnyel volt az új kollekcióról, mivel mindenki megtalálhatta az ízlésvilágának megfelelő fényáteresztő és dekor függönyöket, karnisokkal, kiegészítőkkel együtt.

 

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

Nagyméretű képhez kattintson ide

 

Nagyméretű képhez kattintson ide Nagyméretű képhez kattintson ide Nagyméretű képhez kattintson ide
     
Nagyméretű képhez kattintson ide Nagyméretű képhez kattintson ide

Vissza az első lapra,