GARDÉNIA FÜGGÖNYSHOW

2005. szeptember 2.

 

 

A Gardénia 2005. szeptemberében is megrendezte őszi Függönyshow-ját, ahol bemutatta új kollekcióját. A rendezvény fő motívumai az ősz, a szüret, a szőlő feldolgozása, a szüreti felvonulás és mulatságok, valamint a borok voltak, ezekhez kapcsolódott a divatbemutató, a dekoráció, a műsor, és a kiegészítő programlehetőségek is.

 
A rendezvényt meghívott műsorvezetőnk, Koós János valamint a Gardénia elnök-vezérigazgatója Zelnik Péter nyitották meg üdvözlőbeszédükkel, és ezután következett a divatbemutató, melynek már nagy hagyománya van a Gardéniánál.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
 
 

A divatbemutató programját érdekes és szórakoztató játékokkal színesítettük. Vendégeink készségesen segítettek a Gardénia fáradt szüretelőinek a szőlő taposásában.

   
 
Valamint azon szerencsés vendégeink, akik egy-egy híres magyar borvidékről látogattak el hozzánk, lehetőségük nyílt arra, hogy egy kis borkóstoló keretében próbára tegyék a borok világában való jártasságukat és egy-egy üveggel nyerjenek az általuk felismert finom borokból.
   
 
 

A divatbemutató után Fabio Lucisano az olasz Cesari cég képviselőjének rövid bemutatóját láthatták vendégeink. A Gardénia már másfél éve dolgozik együtt a patinás olasz céggel, melynek exkluzív kollekciója idén egy új termékcsaláddal a Melogranoval bővült. Termékeik neves rezidenciákat, luxushoteleket, yachtokat, intézményi székhelyeket, múzeumokat és színházakat díszítenek. Ezek közül a leghíresebbek a Buckhingham palota a párizsi Ritz hotel, a Szent szék a Vatikánban és a Louvre. Azok a vendégek, akik a bemutatót figyelmesen végighallgatták és a bemutató végén feltett kérdésekre jól válaszoltak olasz borokat és ajándékkönyvet nyerhettek.

 
Fabio Lucisano
 
   
 
 
Ezután sztárvendégünk, Koós János bemutatója következett, aki zenés műsorával is elbűvölte a jelenlévőket.
   

   

   

 
Koós János műsora alatt a Gardénia munkatársai kiértékelték a nézők szavazatait, mely alapján a legnépszerűbb anyagok a következők lettek:
 
1. Baronesse (a már ismert és régóta nagy sikernek örvendő Solitaire dekoranyag mintás változata, melynek érdekessége a kétoldalas /fényes és matt/ felhasználhatóság. 140 cm-es szélességben és 12 színben vásárolható – melyek közül a fényes oldal színei megegyeznek a Solitaire színeivel.)

 

 

 
2. Vittici (a Carisma kollekció tagjaként 4 színben kapható mély tónusú lágy taft dekoranyag, virágokkal díszített csík-mintával. Uni kiegészítője Rialto névre hallgat, 300 cm széles)
   

 
3. Melograno és Grand Canyon (a Cesari exkluzív kollekció új termékcsaládja, 9 színösszeállításban több egymással harmonizáló termékkel, melyek között számos elegáns dekoranyagot és bútorszövetet találhatunk. A termék különlegessége, hogy 30 % selymet tartalmaz.)

 
4. Nils (a Gardénia új uni organza terméke, 8 divatos színe és kedvező ára – C+C nettó: 1.490,- Ft – garantálja sikerét, 300 cm szélességben és ólomzsinórral kapható)

 
5. Zermatt (vidám színösszeállítású és mintájú nyomott voile 180 és 300 cm-es szélességben, két egymással kombinálható színben kapható)

 
6. Gales (a spanyol SATI cég új romantikus fényáteresztő és dekor kollekciója, melynek változatos kis- és nagyvirágos, valamint aprókockás és csíkos mintáiból szemet gyönyörködtető kombinációkat készíthetünk)
 

 

A győztes modellek felvonulása után Koós János vezetésével került sor a Gardénia-ACTIVITY elnevezésű játékra, ahol a játékosoknak a függönyökkel és a rendezvény témájával kapcsolatos feladványokat kellett elmutogatni. A legügyesebben mutogató játékospárok több száz méter függönnyel lettek gazdagabbak.

   
   
   
 
A délutáni szabadprogram alatt mindenki megtekinthette a kiállított függönymodelleket, kiválaszthatta a neki tetsző mintasálakat, vásárolhatott az akciós kínálatunkból és a C+C áruházban válogathatott új termékeinkből. Mindebben a gardéniás kollégák készségesen vendégeink segítségére voltak.

 

   

 

Bízunk benne, hogy vendégeink számára kellemes emlékként marad meg ez a nap és reméljük, hogy éppolyan jól érezték ők is magukat, mint amennyire mi örültünk annak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel.

Találkozzunk jövőre is!

 

 

Vissza az első lapra