GARDÉNIA SZERENCSEPARTY
2005. 02. 18.

 

A Gardénia 2005. februárjában megrendezte szokásos kollekció bemutató Függönyshow-ját. A lelkes visszajelzések alapján azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy ez bizonyult eddigi legsikeresebb rendezvényünknek. Ezt támasztja alá a résztvevők nagy száma is, a csaknem 200 fős vendégsereg.
A nap fő motívuma a szerencse volt, ehhez kapcsolódott a divatbemutató, a dekoráció, a műsor, a kiegészítő programlehetőségek, de még az ebéd menüsora is. Mi is nagyon szerencsésnek éreztük magunkat, hogy ilyen sok vendéget fogadhattunk és bízunk benne, hogy vendégeink közül is sokan rátaláltak szerencséjükre, hiszen számos lehetőségük volt rá, hogy próbára tegyék azt.

 

Nagy kép megjelenítéséhez kattintson a képre!

Nagy kép megjelenítéséhez kattintson a képre!

 
A rendezvényt Schmidt István nyitotta meg üdvözlőbeszédével és ezután következett a divatbemutató, melynek már hagyománya van a Gardéniánál, ezúttal azonban ez is rendhagyóan alakult. A szerencséhez kapcsolódó hiedelmek alapján könnyedén eljutunk a babonák témaköréhez, melyeknek egyik fő szereplője a fekete macska, a macskáknak pedig tudvalevőleg 9 élete van. Ezt a gondolatmenetet követve lett a divatbemutató főhőse A MACSKA, melynek sorsát 9 jeleneten keresztül követhettük végig. Ezek során a macska járt Egyiptomban, megjelent boszorkányok segédjeként és tengerészek kedvenceként, egy szerencsebarlangban találkozott a szerelemmel, volt ünnepelt énekesnő és lányszöktető Gardénia-hős.
 
   
   
   
   

 

Az izgalmas kalandok során A MACSKA a Metró kollekció anyagait viselte. Ezek a bútorszövetek (City, Urby, Metty) már ismertek vevőink között és egyre népszerűbbek.

 

A többi szereplő ruhája aktuális újdonságainkból készült. A nézők szavazatai alapján a legnépszerűbb anyagok a következők lettek:

 
 1. Bali (apró fehér virágmintával hímzett organza, igazi habos gyönyörűség, elérhető áron, nem csodálkozunk sikerén.)

   

 2. Garda (kis négyzetekkel mintázott csíkos scherly, négy finom pasztellszínben)

   

 3. Rajna (csíkos organza, arany és bordó színben)


  és Jáva (narancsos árnyalatú gyűrt organza, fémes beszövéssel, egy egzotikus különlegesség)

   

 4. City (a Metró kollekció már ismert tagja, csíkos bútorszövet, mely számos népszerű árnyalatban kapható)

   

 5. Zafiro (a SATI-kollekció taft jellegű új dekoranyaga, mely 50 színben kapható)

   

 6. San Marino (maratott organza, mélybordó levélmintával, sima és gyűrt változatban is kapható)


  és Ladoga (levélmintás scherly és a hozzáillő dekoranyag

   

 

Sztárvendégünk és a divatbemutató moderátora Gergely Róbert volt, aki a történethez kapcsolódóan számos érdekességet elmondott a szerencséről és a babonákról. A vendégek is próbára tehették tudásukat-e téren, hiszen kérdéseket is tett fel közben, a helyes válaszokért kaparós sorsjegy volt a jutalom. Gergely Róbert a divatbemutató után énekhangjával is elbűvölte a jelenlévőket, különösen a hölgyeket.

 
   

 
 
 

Ezután Rakonczai Máté bűvész kápráztatta el a nézőket kártyalapokkal, kendőkkel és karikákkal végzett bűvészmutatványaival. Különleges élmény volt látni például, amint átnyúlt egy tükörlapon.

 
 
 

Ezután egy játék következett, hiszen a "Gardéniánál is áll az alku", ahol mindenki kapott egy-egy táskát, mellyel lehetősége volt játszani, de persze itt is nagy szerepe volt a szerencsének. A boldog nyertesek több száz méter függönnyel lettek gazdagabbak.

 
 

Délután szabadprogram következett, amikor számos lehetőség kínálkozott az idő hasznos és szórakoztató eltöltésére egyaránt. Az ebédnél más finomságok mellett szerencsehozó ételeket is kínáltunk, így lencsét és malacsültet, érkezéskor pedig szerencsesütit kaptak vendégeink.

 
 

Természetesen volt rá lehetőség, hogy mindenki megtekinthesse a kollekciónkat mintasálakon, illetve a kiállított függönymodelleken, lehetett vásárolni az akciós vásáron és a C+C áruházban egyaránt, és mindebben a vendégek segítségére voltak a gardéniás kollégák.

   
 
 

A szakmai programok mellett számos szórakozási lehetőséget is kínáltunk a résztvevőknek. Aki játszott a rulett- vagy a Black-Jack asztalnál, ill. fogadott az egérfuttatáson, az nagy eséllyel nyerhetett egy véggel valamelyik termékünkből. Több mint 60 nyeremény került így kiosztásra.

   
   

   
   

 

 
 

Lottósarkunkban bárki feladhatta aktuális lottószelvényét, illetve vásárolhatott kaparós sorsjegyet.

 

A cukrászbemutatón szépséges rózsák születtek Wenczelné Vígh Maya cukrászmester keze nyomán, melyeket meg is kaptak az érdeklődők.

 

Bízunk benne, hogy vendégeink számára kellemes emlékként marad meg ez a nap és reméljük, hogy éppolyan jól érezték ők is magukat, mint amennyire mi örültünk annak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel. Azzal zárnánk ezt a kis beszámolót, hogy legközelebb is

LEGYEN SZERENCSÉNK!

 
Vissza az első lapra