A képek megjelenítéséhez kattintson ide!


GARDÉNIA Tengerparty - 2004. augusztus 27.


A 2004 augusztusában megrendezett GARDÉNIA Tengerparty nagyon sikeres volt vendégeink körében. Röviden elmeséljük a nap eseményeit, hogy egy kicsit Önök is részesei lehessenek ennek a nyaralást visszaidéző, kellemes, de természetesen szakmailag is nagyon hasznos partynak.

Zelnik Péter vezérigazgató úr köszöntője nyitotta meg a rendezvényt, melynek helyszíne a Gardénia csarnoka volt, ahová valódi tengerparti környezetet varázsoltunk pálmafákkal, Gardénia-yachttal, tengeri állatokkal. Az üdvözlőbeszéd után Xantus Barbara művésznőnek adta át a szót, aki a rendezvény háziasszonyaként levezényelte a divatbemutatót. A Gardénia új termékeit ezúttal igazán rendhagyó módon mutattuk be, mivel a divatbemutató keretéül egy mese szolgált, az egyes jelenetek között pedig fergeteges táncokat élvezhettünk tüzes latin ritmusokra. A táncosok szintén a Gardénia anyagaiból varrt ruhákat viseltek.

A mese stílusosan egy tengerparton játszódott, főhőse egy horgász volt, aki kifogott egy valódi aranyhalat, így lehetett három kívánsága. Az első két kívánság, amikor kincseket, ill. házat és autót kért, félresikerült, de mikor valóban értékeset, szerelmet kívánt, teljesült kérése. Három lány közül választhatott, választottjáról, egy kis horgászlányról, kiderült azonban, hogy álruhás királykisasszony. Így ígéretes célpontjává vált a félelmetes kalózoknak, akik váltságdíj reményében elrabolták őt. A vendégek a horgász segítségére siettek, nemcsak a váltságdíjat adták össze számára, de néhányan, miután Gardénia-lovagokká ütötte őket a mesemondó Xantus Barbara, tevékenyen részt is vettek a királykisasszony kiszabadításában. Természetesen mint minden mesének, a mi mesénknek is jó vége lett, a győztes lovagok megosztoztak a kalózoktól szerzett zsákmányon és koktélokkal, tortával ünnepeltek.

A divatbemutató után Xantus Barbara pergő, latinos műsora következett, utána pedig a vendégek szavazatai alapján a győztes modellek bemutatásra kerültek. Ezután egy izgalmas koktél-versenyre került sor, ahol kemény küzdelem után a hölgyek csapata nyert az urak ellenében.

Az érdekes programok és a finom ebéd mellett egyéb meglepetések is vártak a vendégekre. A tengerből kiemelkedő szigeten latin gitáros-duó zenélt, egy kalóztanyán marcona kalózok szőtték sötét terveiket, a koktélbárnál remek koktélok csábították a vendégeket, a vidáman csilingelő fagyiskocsit pedig bárki leinthette egy fagylalt kedvéért. A sportrajongóknak sem kellett nélkülözniük, kivetítőn követhették az Olimpia eseményeit.

Akinek a sok színes program, az újdonságok megtekintése és a rendkívül kedvező akciós vásáron és a C+C áruházban való vásárlás után is maradt még energiája, az délután próbára tehette tudását és képességeit a Gardénia-Olimpián. A vidám, pörgős vetélkedőn a versenyzőknek szükségük volt olimpiai ismereteikre, termékismeretűkre és függönyös tudásukra egyaránt. A győztes itt is egy hölgy lett, ami talán nem is csoda, hiszen a versenyzőknek például ingvarrásban is helyt kellett állniuk.

A mellékelt képekkel megpróbáljuk felidézni a nap hangulatát!

 

Vissza az első lapra