Az oldalon található információk tulajdonjoga

A gardenia.hu internet cím alatt található tartalmak tulajdonosa a ROVITEX HOMEDECO Kft. Az internetes oldalon található információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja. Tilos azonban a jogtulajdonosok engedélye nélkül az oldalon található információk továbbhasznosítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és engedély nélküli megjelenítése. A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a ROVITEX HOMEDECO Kft., mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti.

A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A gardenia.hu internetes oldal tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A regisztráció során megadott e-mail cím titkos, kivéve abban az esetben, ha a felhasználó külön kéri, hogy publikus legyen, és bárki számára hozzáférhetővé válik. A ROVITEX HOMEDECO Kft. ebben az esetben nem vállal semmiféle felelősséget az e-mail címmel kapcsolatos visszaélések miatt. A ROVITEX HOMEDECO Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció során megadott e-mail címre saját és partnerei szolgáltatásairól, híreiről tájékoztató hírlevelet küldjön. A gardenia.hu látogatottságáról statisztikát készítünk az oldal folyamatos fejlesztése érdekében. A ROVITEX HOMEDECO Kft. kijelenti, hogy az így birtokába kerülő adatokkal semmilyen módon nem él vissza.

Internetes hivatkozások

Bárki szabadon elhelyezhet a saját weboldalán a gardenia.hu-ra mutató internetes hivatkozást. Szigorúan tilos a ROVITEX HOMEDECO Kft. írásos engedélye nélkül a gardenia.hu bármelyik oldalát más weboldalak keretes alkalmazásaként, mintegy saját oldalainak részeként futtatni. A ROVITEX HOMEDECO Kft. és a honlap tartalmáért és fejlesztéséért felelős független tanácsadók elhatárolják magukat azoktól az esetektől, amikor szándékaiktól eltérő, vagy jogszabályokba ütköző tartalmat hordozó oldalakon helyeznek el a gardenia.hu-ra mutató internetes hivatkozásokat.

 

 

A Gardéniáról: [Klikk]

Cégünkről: [Klikk]